Ondervloer laminaat parket

Er zijn 5 producten

Subcategorieën

 • Contactgeluid isolatie

  De geluidsisolatie van de meeste woningen en appartement is vaak niet voldoende om alle hinderlijke geluiden te weren. Geluiden van muziek, voetstappen, dichtslaande deuren etc. behorende samen met loopgeluid tot de grootste ergernis en reduceert het wooncomfort aanzienlijk.Bij contactgeluid word er gekeken naar het geluid in de woonruimte, maar de nadruk licht hier op de overdracht van het geluid naar de naaste buren en benedenburen. Storend contactgeluid word veelal veroorzaakt door het lopen met hardschoeisel op hardervloerbekleding. Net als loopgeluid kan contactgeluid het beste aan de bron bestreden worden. Hiervoor zijn speciale contactgeluid reducerende technische oplossingen, namelijk de toepassing van ondervloeren.Estillon ondervloeren zijn hoogwaardige technische oplossingen welke optimaal bijdragen aan het wooncomfort van u en uw buren

 • Loopgeluid reductie

  De geluidsisolatie van de meeste woningen en appartement is vaak niet voldoende om alle hinderlijke geluiden te weren. Geluiden van muziek, voetstappen, dichtslaande deuren etc. behorende samen met loopgeluid tot de grootste ergernis en reduceert het wooncomfort aanzienlijk.Loopgeluid is een vorm van contactgeluid waarbij de nadruk ligt op het geluid in de woonruimte voor een optimaal persoonlijk wooncomfort, loopgeluid word veelal veroorzaakt door het lopen op hardervloerbekleding en kan het beste aan de bron bestreden worden. Naast het aanpassen van het woon gedrag zoals schoenen uit en lopen op sloffen of de keuze voor zachte vloerbekleding zijn er speciale loopgeluid reducerende technische oplossingen, namelijk de toepassing van ondervloeren.

 • Vloerverwarming

  Steeds meer woningen en appartementen worden verwarmd met een geïntegreerd vloerverwarmingssysteem. Er zijn in principe twee soorten vloerverwarming te onderscheiden. De zogenaamde "natte" en "droge" systemen. Droge systemen zijn hoofdzakelijk elektrische systemen en natte systemen zijn geïnstalleerd in een deklaag.Als je kiest voor vloerverwarming is het belangrijk om de toe te passen vloerbedekking van te voeren te melden bij uw installateur. De installateur kan dan rekening houden tijdens de installatie met de weerstand van de vloerbedekking, eventueel de afstand tussen de leidingen en de aanvoer temperatuur in de vloer. Al deze factoren zorgen samen om een maximale warmteoverdracht en dus voor een goed functioneren van de vloerverwarming en een comfortabele vloer.Met deze gedachte in het hoofd heeft Estillon voor de combinatie vloerverwarming en tapijt als de combinatie met laminaat en parket vloeren een goede oplossing.

 • TVU- 10dB label

  Wat is een TUV 10dB label? TUV gecertificeerde ondervloeren zijn getest bij in combinatie met een bepaalde vloerbekleding. Indien het resultaat van de test voldoet aan de norm van 10dB gemeten volgens de norm en beoordelingsrichtlijn BRL 2003 is deze geschikt voor toepassingen waar deze normering vereist is onder andere door de Vereniging van Eigenaren in aparte complexen.Waarmon 10dB ? In Nederland is gekozen voor een afwijkend frequentiebereik meer gericht op de lagere tonen, zodat men ook de echt deze lage tonen kan meten die verder doordringen in de bouwconstructie. Hierdoor word het storende contactgeluid tot een absoluut minimum beperkt.

 • IMO gecertificeerd ondertapijt
 • Floor-US ondervloersystemen-renovatievloeren
 • Ondervloerplaten